Over Harbor of men

Harbor of men: Meer dan een gewone hoedenwinkel.

Als je de dag van vandaag denkt aan een hoedenwinkel, denk je waarschijnlijk dat het een zaak dat enkele generaties wordt gerund als een familiebedrijf. Jammer genoeg hebben we niet zo’n verhaal, maar is het eerder een bescheiden begin. De zaak is ontstaan door toeval, geluk en liefde voor het product.

Hoe het begon.

Jong begonnen op de markt, wou ik verandering in brengen van wat mensen met de markt associeerde: ”Op de markt vind je alleen goedkope rommel.” Dit wou ik doen door elk seizoen bepaalde producten aan te bieden dat praktisch was voor dat specifiek seizoen. Tijdens de zomer was het marcellekes, t-shirts, baseball petten enz.…in een lekker lichte materiaal. In de winter kon je me dan terug vinden met mooie en warme sjaals, mutsen, handschoenen enz.…

vogelmarkt

Plaats van de markt waar het begon, de vogeltjes markt.

Nu op een dag had één van mijn leveranciers in zijn collectie, leuke modellen van flatcaps. (dit was niet wat hij gewoonlijk aanbood)Ikzelf zag altijd graag die retro, vintage stijlen en vind het nog steeds klasse uitstralen. Niet zeker of andere mensen het ook zo leuk vinden, besloot ik er toch op te wagen.

Als ik ze niet verkoop heb ik ineens een leuke persoonlijke collectie voor mezelf, dat was toch het gedachte er achter.

Tot mijn verbazing had ik toen alles verkocht en werd na verloop van tijd gekend als jongen met de hoeden en petten op de markt.

En nu.

Nu heb ik jaren later van mijn klein bescheiden begin op de markt, dit kunnen uitbreiden naar een eigen zaak gevestigd in hartje Antwerpen. De winkel legt de focus op authentieke collecties voor heren.

Je vindt merken die een gevestigde waarde zijn in hun industrie zoals: Stetson, Borsalino, City sport, Derby sport, Mayser, Alfonso D’este, enz.…

Ook bieden we een kleine collectie van kleding aan van microbrands zoals Bellin die kleding in Belgisch linnen maken en Gozer die focussen op gilet-vesten en waistcoats. De focus van de zaak is na jaren, nog steeds hetzelfde als die van in het begin: Kwaliteit boven kwantiteit. Ben je in de buurt? Kom gerust een keer ons bezoeken en wie weet tot snel.

Nationale bank

De uitbater

Nathan

Verkiest authenticiteit boven de mainstream. Houd ervan om nieuwe dingen te creëren en te ontdekken wat iets goed maakt.

Follow Us


Verzending in heel Europa

Harbor of men levert (voorlopig) enkel in Europa.

BEST QUALITY

Alle producten in de collectie zijn zorgvuldig gekozen.

Beveiligde betaling

Betaling op de website zijn veilig en geëncrypteerd.

service

Vakkundige service net zoals je in de winkel zou bediend worden.

Makkelijk bestelen

Bestel uit het comfort van je huis en op de manier dat je het wilt.

Gunstige ruilvoorwaarden

Met onze ruilprocedure haal je altijd de correcte maat in huis.