Bestellen:

Nadat je jouw selectie hebt gemaakt, ga je naar je winkelmandje. Hier heb je de keuze hoe je betaalt en hoe je de bestelling het liefst wilt ontvangen. Nadat je de nodige gegevens hebt ingevuld en hebt betaald, krijg je een bevestiging van ons via mail.

Krijg je geen mail of verschijnt deze niet in je inbox? Kijk dan even snel in je spam-folder in je mail adres. Het kan namelijk zijn dat het mailprogramma deze per ongeluk als spam ziet.

Zie je het nog steeds niets? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Gratis levering.

Bestel je voor een bedrag hoger dan 75 euro? Dan is de verzending gratis!

Voor bedragen daaronder zijn de kosten als volgt:  voor nationale zendingen is de kostprijs 6 euro en voor internationale zendingen internationaal 9 euro. Voor een verzekerde zending met track en trace zijn wij bereid een deel van de meerkosten op ons te nemen. Zo kunt u met een gerust hart uw bestelling ontvangen.

Als je in Antwerpen woont, heb je ook de mogelijkheid om deze op te halen in de winkel zelf. Zo vermijd je de extra verzendkosten voor bedragen onder de 75 euro!

Indien er omgeruild moet worden.

De maat is niet 100%? Aarzel dan niet ons te contacteren zodat we samen naar de beste oplossing kunnen zoeken.

Ruil voorwaarden.

U heeft 14 dagen om uw product te ruilen of terug te sturen.

Indien u een product wilt ruilen voor de juiste maat of u toch liever een ander model wilt, is de terugzending op u, maar sturen we kosteloos de juiste maat naar u toe.

Voor retourzendingen en ruiling moet het product voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Het product mag geen sporen hebben van gebruik (plekken, vuil, etc.)
  • Het product moet onbeschadigd zijn.
  • Alle labels moeten er nog aan bevestigd zijn en/of in de originele verpakking zijn.

Levertijd:

Bestelde artikelen proberen we zo snel mogelijk te verzenden. Dit duurt normaal gezien binnen de 3 werkdagen, u krijgt zodra de verzending is gedaan een track-and-tracecode.

Zit u nog steeds met vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Terugzendingen.

Stuur een email naar harborofmenshop@gmail.com met reden van terug zending. Wij sturen u daarna een link op waar u al uw gegevens invult voor de zending, kort daarna ontvangt je een label die u vervolgens kan uitprinten en op de verzenddoos plakt.

Zodra we uw pakket hebben ontvangen en de ontvangen goederen geïnspecteerd zijn, sturen wij u zo snel mogelijk je nieuwe pakket.

Niet tevreden? Geld terug.

Het kan soms zijn dat het product niet 100% je ding is en dat begrijpen we.

Zodra we de producten terug hebben ontvangen en ze voldoen aan de eisen van de ruilvoorwaarden krijg je van ons binnen de 7 werkdagen je geld terug.