Bestellingen en leveringen

Bestellen:

Nadat je jouw selectie hebt gemaakt, ga je naar het winkelmandje. Hier heb je de vrije keuze hoe je betaalt en hoe je de bestelling wilt ontvangen. Nadat je de nodige gegevens hebt ingevuld en hebt betaald, krijg je een bevestiging via mail.

 

Krijg je geen mail of verschijnt deze niet in je inbox? Kijk dan even snel in je spam-folder in je mail adres. Het kan namelijk zijn dat het mailprogramma deze per ongeluk als spam ziet. Zie je het nog steeds niets? aarzel dan niet om ons te contacteren.

 

Bestel jer voor een bedrag hoger dan 99 euro? Dan is de verzending gratis!

 

Voor bedragen daaronder zijn de kosten als volgt:  nationale zendingen is de kostprijs 6 euro en voor internationale zendingen internationaal 9 euro. Voor een verzekerde zending met track en trace zijn wij bereid een deel van de meerkosten op ons te nemen. Zo kan u met een gerust hart uw bestelling ontvangen.

 

Als je in Antwerpen woont, heb je ook de mogelijkheid om deze op te halen in de winkel zelf. Zo vermijd je de extra verzendkosten!

 

 

Is er iets fout zijn of is

 

de maat is niet 100%? Aarzel dan niet ons te contacteren zodat we samen naar de beste oplossing kunnen zoeken.

 

Het beste ? u hebt 30 dagen om uw product te ruilen of terug te sturen. Hierdoor kan u altijd verzekerd zijn, dat je 100% tevreden bent van uw aankoop!

Levertijd:

Bestelde artikelen proberen we zo snel mogelijk te verzenden. Dit duurt normaal gezien binnen de 3 werkdagen. Bij vertraging of vergissing, contacteren we u onmiddellijk zodat u altijd op de hoogte bent.

 

Zit u nog steeds met vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

 

Je krijgt 30 dagen na ontvangst van je bestelling, de tijd om deze terug te sturen. Dit in geval dat deze niet past of andere redenen. De terugzendkosten zijn….hier komt het: gratis! En de nieuwe verzending met de juiste maat/model/kleur? Ook helemaal gratis!

 

 

Voor retourzendingen moet het product(en) voldoen aan volgende voorwaarden :

 

  • het product mag geen sporen hebben van gebruik ( plekken, vuil, etc).
  • het product moet onbeschadigd zijn.
  • alle labels moeten er nog aan bevestigd zijn of mee in het pakket samen verpakt  zijn.

 

Voor de terugzending is het heel simpel. U klikt hier op deze link en u wordt doorverwezen naar onze retourpagina. Hier vult u alle nodige gegevens in, vervolgens krijgt u daarna een label die u  uitprint. Deze label plak je op dezelfde doos die je toegestuurd kreeg, tenzij deze te hard is beschadigd is geweest met de vorige zending. Dan is het best dat u een andere doos voorziet, dit zorgt ervoor dat de zending verzekerd is en zonder problemen terug komt.

 

Zodra we het pakket hebben ontvangen en de product(en) geïnspecteerd zijn, sturen wij zo snel mogelijk je nieuwe pakket.

 

Toch liever geld terug? Geen enkel probleem, deze kan je na 7 werkdagen terug verwachten op je rekening, die je met ons hebt meegedeeld.

Translate »