crushable_zomerhoed_met_model_mayser
Net binnen

De “crushable traveller” van Mayser.


Zorgeloze luie zomerdagen wachten op je. Deze hoed is jouw ideale compagnon voor tijdens die zalige zomer.

Draag het naar het strand, het park of aan de (zomer)bar. Ongeacht waar je ook bent, je kan hem zorgeloos dragen dankzij zijn unieke eigenschappen.


Gedaan met kopzorgen en met verbranden!

Dat we dol zijn op deze hoed had je waarschijnlijk ondertussen dooren wij zijn niet alleen. We sommen hieronder onze favoriete features van deze hoed.

UV 80+

UV 80+ gecertificeerde bescherming tegen de zon. Dit wilt zeggen dat deze hoed je beschermt tegen de zon zelfs als deze:
stretched, vaak gedragen of nat is.
Deze hoed beschermt je tot 80 keer beter tegen de zon. (meer info https://www.uvstandard801.com)

Crushable

Deze hoed is gemaakt van stro, maar niet het typische standaard stro dat je vaak bij hoeden ziet. Dit stro is speciaal behandeld en geinfuseerd met een soort silicoon waardoor hij “crushable” is.si.

Stylish

Meeste zomerhoeden zijn vrij bleek van kleur en kunnen soms toeristisch ogen. Deze hoed heeft dat gelukkig alles behalve en combineert makkelijk met veel stijlen.idunt mus quia, quasi.

There Is No Limit How You Can Use It.

Wanneer en hoe je het wilt, deze hoed kan je overal en altijd dragen.

Koop hem nu voor € 139

crushable blauwe zomerhoed met model

Vaak gestelde vragen:

Consequ untur autem, irure elementum eiusmod platea dictum
possimus posuere magna.

Is deze hoed enkel voor mannen?

Het antwoord: nee tuurlijk niet. Deze hoed kan door zowel mannen als vrouwen gedragen worden.

Hoe weet ik of de juiste maat heb genomen?

Een vaak voorkomende fout bij mensen die voor het eerst een hoed kopen, is dat ze denken dat het goed is om een hoed strak te kopen.
Niet doen!
Want als je dat doet krijg je niet alleen die befaamde streep op je voorhoofd. Maar dit kan na lange tijd hoofdpijn en andere ongemakken veroorzaken.

Tip: doe alsof je een schoen aan het kopen bent, deze kopen we ook niet strak of nauw (hopelijk dan toch) Voel je amper dat je iets draagt op je hoofd? Dan heb je goed gekozen!

Hoe weet ik wat mijn maat is?

Dat is eigenlijk simpel om te achterhalen.
Je doet dit door het diameter van je hoofd te meten, dit is het makkelijkst met een lintmeter of met een lat + koord als je geen lintmeter hebt.
Stel dat je 58 cm meet dan neem je best maat 58. De meest courante maten zijn bij vrouwen tussen de 55 en 58, bij de heren is dat meestal tussen 57 en 60.

Hoe onderhoud je een hoed?

Niet op smossen …
grapje, maar tegelijk ook niet. Het leuke is aan hoeden dat je er eigenlijk weinig aan moet doen, wat belangrijker is hoe je de hoed bewaard.
Het beste is om een hoed op te hangen (niet aan een hoek) of op zijn hoofd.

Als je wilt voorkomen dat er vlekken aan de binnenkant komt, zou ik af en toe met een vochtig doekje over gaan voor het ingetrokken zweet beetje uit te krijgen, niet meer dan dat.

Tip!: Een oude fles wijn of dergelijke met de stop er op, kan je hoed mooi in de lucht houden.

Grijp nu je exemplaar zolang de voorraad strekt!

Het gebeurt soms dat we onverwachts uitverkocht zijn van de courante maten. Als je voorbereid wilt zijn op een leuke zomer en zeker je maat wilt bemachtigen, ben je best er zo snel mogelijk bij.

Koop hem nu voor € 139